GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
HomeForumsCalendarDKPRosterLibraryResourcesBankMail
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
CHAT    
No shouts have been added yet.

Information    
Game News    
Welcome    
Välkommen till 'BLADESTORM ROFL DISARMED' guildhemsida.

Just nu är vi en socialguild som bildades av GM:n Kaikz och officern Geekz för att lätt kunna lägga saker i gbank och ha en social möteplats för några irls. Guilden har fått in fler och fler medlemmar och nu har vi funderingar på att bli en raidingguild när Cataclysm anländer, dock är det mycket kvar att fixa. 

Var vänliga och registera er på hemsidan, läs också guildinformationen i hemsidan längre ner och i spelet så ofta ni kan.

Är det något ni undrar över är det bara att maila mig (Kaikz) eller Geekz, att skicka en whisper till oss ingame fungerar också.

Med vänliga hälsningar,

Kaikz
Guild News    
Other Guild News
ArchivesRSS

Guildens raiding folk.

kaikzou, Nov 7, 10 4:23 PM.
Hej! Nu är vi nästan klara med 10manna raidsetup, men ska vi sluta inva folk t guilden för det? Nej! Försök få era vänner eller syskon att joina guilden, det är alltid bra med fler folk.

Ni som är sugna på att joina och levla en ny character, kolla recruiments till höger. Ta helst någon utav dessa classer som vi har brist på.

MVH Kaikz

Cataclysm raid

kaikzou, Nov 4, 10 6:22 PM.
Hej på er alla! 

Just nu väntar vi alla spänt på att Catalysmexpasion ska komma, och det har snackats om intresse att guilden ska börja raida i Cataclysm. Det kommer såklart att bli en 10manna guild, just nu finns det ca 16 unika medlemmar i guilden o inte mer och det borde kunna fungera att satsa reforma guilden från socialguild till casualraidingguild. Casual menas "icke hardcore", alltså vi kommer att raida men inte hardcore. Blir kanske 2-3 kvällar per vecka. 

Nu till saken, jag vill att ALLA som är sugna på att raida ska registera sig på denna hemsidan och därefter skriva till mig i antagligen kommentarfälten eller i mail om NI är sugna på att raida med guilden i cataclym. Vi ska tillsammans bestämma lootsystem, raiddagar och sådana senare. Dessutom måste vi balansera folket i guilden, vi kan inte ha för många av samma klass så kanske några får rerolla senare i cata. 

Jag vill gärna satsa på guilden seriöst, vill ni det också? 

MVH 

Kaikz the GM
Schedule    
Onlines på hemsidan    
There are   members online.
Server Status    
European: Ravencrest (PvP)
High
Gallery    
Voice Chat    
No voice server has been configured yet.
Recruiting    
BLADESTORM ROFL DISARMED is currently recruiting the following:
Skip Navigation Links.
Death Knight
Blood (1)
Frost (1)
Unholy (1)
Hunters
Beast Masters (1)
Marksmanship (1)
Survivalists (1)
Mages
Arcane (1)
Fire (1)
Frost (1)
Service Updates    
MoreRSSFacebook
Advertisement    
So-and-so has logged on!
%title%
%message%